23:36
Виховний захід "Christmas in English-speaking countries and Ukraine"
 25 січня у нашій школі було проведено позакласний захід "Christmas in English-speaking countries and Ukraine. Різдво в англомовних країнах та в Україні", який проводила вчитель англійської мови Ревес Марія Юріївна з учнями 6-А класу.
Мета цього заходу: вчити учнів логічно послідовно викладати свої думки; розвивати навички усного мовлення та синхронного перекладу; виховувати бажання вивчати англійську мову; збагачувати знання про традиції англомовних країн та українського народу.
Учні з великим захопленням та зацікавленістю готувалися до свята, якому передувала велика дослідницька робота. Адже, як зазаначає Марія Юріївна, учні досліджували та збирали інформацію про відмінності святкування Різдва в англомовних країнах та в Україні. У цьому заході прийняли участь всі учні класу і проявили великий талант, показали, що вони знають і шанують традиції англомовних країн і наші рідні. Про це свідчить те, з якою майстерністю, талантом та артистизмом вони грали "Вертеп". Навіть погода допомагала нам створити різдвяний настрій.
We wish you a Marry Christmas and a Happy New Year!
Переглядів: 7254 | Додав: Наталія | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Надія  
0
Дуже вдячна класному керівникові Ревес Марії Юріївні за чудове свято. Вчителька зуміла зацікавити не тільки учнів, але і батьків та вчителів. Я впевнена, що наші дітки запам'ятають це свято на все життя. Адже, справді, Дух Різдва відвідав їх у цей день і подарував їм справжній різдвяний сніг.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]