23:44
Тиждень права

Тиждень права

Під час Всеукраїнського тижня права в нашій школі організовано та проведено ряд заходів на правову тематику. В рамках цього тижня було організовано конкурс газет «Наші обов’язки – наші права» та конкурс малюнків «Наші права, наші обов’язки», в яких учні проявили свої вміння і можливості і дуже вміло поєднали їх.

Цікаво пройшов 7 грудня квест «Правові орієнтири» між учнями 9-х класів та брейн-ринг у 10 класі. Учасники не лише показали уміння правильно та швидко відповідати на поставлені питання, а й вірно розв’язувати юридичні задачі, зміст яких нагадував складні життєві ситуації.

Тиждень правових знань не оминув і учнів початкових класів. У початковій школі учні отримують перші уявлення про права людини, цінності людського життя, у них формуються навички правил поведінки. Для них був організований перегляд мультфільмів про порушення прав дитини з певним їх обговоренням.

Класні керівники провели тематичні уроки, виховні години на правову тематику, а практичним психологом і педагогом-організатором було проведено цикл правових бесід, під час яких учні ознайомилися зі Статутом школи, правилами внутрішнього розпорядку,  правилами поведінки учнів, їм було роз’яснено їх права та обов’язки. Учні 4 та 5 класів для своїх однолітків розіграли виставу «Казкові герої про права розповідають». Також в школі бібліотекаром організовано виставку літератури «Права дитини».

Проведено засідання центру «Дисципліни і порядку».

Тиждень правових знань виявився інформаційним, змістовним, динамічним. Учні школи отримали багато нових знань з питань правової культури, правового захисту, законодавства та набули певного досвіду застосування цих знань на практиці в сучасному житті.

Фоторепортаж 

Переглядів: 369 | Додав: nelya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]