17:39
Дистанційне навчання

На виконання розпорядження Горондівського сільського голови від 09.03.2021 року №17/02-03 "Про введення обмежувальних заходів на території Горондівської сільської ради". Відповідно до рішення позачергового засідання Державної комісії ТЕБ та НС з питань про встановлення "червоного" рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та відповідно до рішення засідання комісії ТБ та НС Горондівської сільської ради (ТГ) від 08.03.2021 року №1 встановлюються наступні обмежувальні протиепідемічні заходи відповідно "червоного" рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
1.Відвідування закладів освіти (незалежно від форми власності) її здобувачами, у тому числі здобувачів закладів дошкільної освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.
2.Керівникам закладів освіти Горондівської сільської ради:
-перевести на дистанційне навчання з 09 по 21 березня 2021 року учнів 1-4 класів закладів освіти Горондівської сільської ради.
3. При організації навчання з використанням технологій дистанційного навчання керівникам закладів забезпечити контроль виконання освітніх програм, навчальних планів та дотримання розкладів навчальних занять.

Зараз діти, так само як і ми, перебувають у напрузі. Вони відчувають загальну тривогу від невизначеності, від напруги батьків, від зміни звичного режиму та обмежень. До цього додаються хвилювання про ДПА/ЗНО – поки немаєрозуміння щодо цього питання, від цього напруга посилюється. Тобто зараз діти потребують особливої батьківської підтримки, вони очікують від дорослих психологічної допомоги.

Як можна проводити час

Читання книг. Домовтеся з дитиною, що за час карантину вона прочитає книги, які сама вибере.
Хатні справи. Долучайте дітей до домашньої роботи – їм цікаво, а для вас неабияка допомога.
Настільні ігри. Знайдіть час пограти з дитиною в її улюблену настільну гру. Її варто обирати за віком. Такі ігри прекрасно розвивають логічне мислення. Лото, карти, пазли – теж будуть цікаві для дітей будь-якого віку.
Заняття творчістю. В інтернеті можна знайти майстер-класи з хенд-мейду: аплікації, вишивки, виготовлення ляльок-мотанок, декупаж, вироби з паперу, тканини, глини та інших матеріалів, виготовлення домашнього мила.
І головне - навчання. Не забувайте, що це карантин, а не канікули. Діти відстають від шкільної програми, а потім їм доведеться наздоганяти її. Тому не варто забувати про підручники та зошити.Знайте: учителі завжди поруч! У практику роботи нашої школи запроваджуються елементи дистанційного навчання. Через групи, створені у кожному класі у мережах Viber та Facebook, учителі надсилатимуть пояснення нових тем, презентації, завдання тощо. Вестиметься спілкування також через Skipe та особисті електронні скриньки. Завдання і вправи учні можуть виконувати у робочі зошити з предметів чи окремі, тестові ж завдання на платформах Class Time, На урок надсилаються вчителю автоматично. Консультації у телефонному режимі надаватимуться вчителями щодня у робочий час згідно розкладу уроків. Крім того, в мережі інтернет знайдете величезну кількість відеоуроків, тестів, цікавих завдань тощо з усіх предметів. Окремі телеканали теж транслюють відеоуроки (стежте за програмою ТБ). А ще – відвідуйте музеї https://osvitoria.media/news/10-najkrashhyh-muzeyiv-svitu-yaki-mozhna-vidvidaty-onlajn/,культурно-мистецькізаходи https://osvitoria.media/news/онлайн. Використовуймо час карантину з користю! Це додасть позитиву, гарантуємо!

І будьте здорові!

Переглядів: 118 | Додав: vitalijagreshko1975 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]