22:56
Дистанційна форма навчання

 УВАГА!

У школі – КАРАНТИН!

  З 12 березня до 3 квітня 2020 року у школі     запроваджується карантин.

Карантин, в режимі якого живе нині вся Україна, - це комплекс медико-санітарних і адміністративних обмежувальних заходів, спрямованих на попередження поширення  вірусу Covid-19.

Обмеження пересування, обмеження комунікацій, обмеження особистих контактів з метою зберегти життя та здоров'я ваших дітей і нас самих!

Зараз діти, так само як і ми, перебувають у напрузі. Вони відчувають загальну тривогу від невизначеності, від напруги батьків, від зміни звичного режиму та обмежень. До цього додаються хвилювання про ДПА/ЗНО – поки немаєрозуміння щодо цього питання, від цього напруга посилюється. Тобто зараз діти потребують особливої батьківської підтримки, вони очікують від дорослих психологічної допомоги.

Як можна проводити час

  •  Читання книгДомовтеся з дитиною, що за час карантину вона прочитає книги, які сама вибере.
  •  Хатні справиДолучайте дітей до домашньої роботи – їм цікаво, а для вас неабияка допомога.
  •  Настільні ігри. Знайдіть час пограти з дитиною в її улюблену настільну гру. Її варто обирати за віком. Такі ігри прекрасно розвивають логічне мислення. Лото, карти, пазли – теж будуть цікаві для дітей будь-якого віку.
  •  Заняття творчістю. В інтернеті можна знайти майстер-класи з хенд-мейду: аплікації, вишивки, виготовлення ляльок-мотанок, декупаж, вироби з паперу, тканини, глини та інших матеріалів, виготовлення домашнього мила.

І головне - навчанняНе забувайте, що це карантин, а не канікули. Діти відстають від шкільної програми, а потім їм доведеться наздоганяти її. Тому не варто забувати про підручники та зошити.Знайте: учителі завжди поруч! У практику роботи нашої школи запроваджуються елементи дистанційного навчання. Через групи, створені у кожному класі у мережах Viber та Facebook, учителі надсилатимуть пояснення нових тем, презентації, завдання тощо. Вестиметься спілкування також через Skipe та особисті електронні скриньки. Завдання і вправи учні можуть виконувати у робочі зошити з предметів чи окремі, тестові ж завдання на платформах Class Time, На урок  надсилаються вчителю автоматичноКонсультації у телефонному режимі надаватимуться вчителями щодня у робочий час згідно розкладу уроків. Крім того, в мережі інтернет знайдете величезну кількість відеоуроків, тестів, цікавих завдань тощо з усіх предметів. Окремі телеканали теж транслюють відеоуроки (стежте за програмою ТБ). А ще – відвідуйте музеї  https://osvitoria.media/news/10-najkrashhyh-muzeyiv-svitu-yaki-mozhna-vidvidaty-onlajn/,культурно-мистецькізаходи https://osvitoria.media/news/онлайн. Використовуймо час карантину з користю! Це додасть позитиву, гарантуємо!

І будьте здорові! 

Переглядів: 180 | Додав: vitaliyagreshko1975 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]