12:45
День захисника України

День захисника України свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. 

Свято встановлене 14 жовтня 2014 року указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Нині, коли на нашу землю спустилася чорна хмара війни, коли на сході гинуть люди, слово «захисник» набуло особливого, реального наповнення. Тому героїзм та самовідданість хлопців, які  залишили свої домівки, аби боронити цілісність нашої держави, заслуговують на глибоку повагу і вдячність.

Дорогою ціною дається нам незалежність… Низько схиляємо голови  перед воїнами, які віддали своє життя заради того, щоб ворожий чобіт не топтав українську землю. Пам’ятайте – на Вас  чекають не лише ваші родини, а й весь український народ.

 

Переглядів: 339 | Додав: nelya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]