22:35
День ЦО

ПРОВЕДЕННЯ «ДНЯ ЦИВІЛЬНОЇ ОБОРОНИ»

27 квітня 2016 року у Страбичівській школі відбувся День ЦО. 

До початку занять  з постійним складом школи та з участю запрошеного гостя Севча Юрія Юрійовича, відпрацьовано питання оповіщення і збору, уточнені дії при виникненні HC відповідно до плану, а також про­ведена перевірка готовності формувань до дій за призначенням.

Про початок «Дня ЦО» оголосили викладачі, на початку 1-го уроку, по класах довели інформацію про заходи, що проводяться в школі і ступінь участі в них учнів.  На першому уроці проведена загальношкільна ліній­ка, присвячена відкриттю «Дня ЦО», трагедії Чорно­биля,

Залежно від тематики й обсягів навчання з ОБЖД і ЦО в «День ЦО» проведено

1. У початкових класах:

  • вікторини, рольові ігри з ОБЖД, змагання, до програми яких включено від однієї до декількох вправ, тренувань;
  • відпрацьовувалися дії за сигналами оповіщення в разі виникнення HС по класах;
  • перегляд відеоматеріалів, присвячених питанням HC.

2. У середніх класах:

  • вікторини з ЦО, змагання, естафети у класах і групах паралельних класів;
  • учні 6-7 класів взяли участь у випуску стінгазети.

3. У старших класах:

  • змагання по здачі нор­мативів ЦО, семінар з обговоренням підготовлених рефератів, практичні заняття по вирішенню ситуацій­них завдань, практичні заняття по наданню першої медичної допомоги.

Учні старших класів були залучені до підго­товки та проведення занять з ОБЖД у початкових класах.

Закінчився «День ЦО» підбиттям підсумків. Ди­ректор школи на основі особистих спостережень за дія­ми учнів та педагогічного складу, а також доповідей начштабу ЦО і своїх заступників підбила підсумки виконання запланованих заходів з питань ОБЖД та ЦО.  Ганна Петрівна зазначила, яким чином досягнута мета і як вирішені завдання «Дня ЦО», дала оцінку діям формувань, від­значила сміливі та ініціативні дії учнів.

За цими підсумками складений наказ директора школи про результати проведення «Дня ЦО», розроблені практичні заходи з усунення виявлених недоліків, внесені необхідні зміни у план ЦО.

Особовий склад школи: формування, команди, кла­си, учні, педагоги, які відзначилися під час виконання заходів цивільної оборони, конкурсів, вікторин, еста­фет нагороджені грамотами,

Після загального розбору класні керівники підвели підсумки, аналізуючи роботу кожного учня, визначили тих, хто домігся успіхів в своїх класах.

Переглянути фотографії можна за посиланням http://schstrabychovo.ucoz.ua/photo/den_co/12

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 510 | Додав: nelya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]